Novinky

MALEVIL MASTERS BY WILSON STAFF

Vážení přátelé,

tuto sobotu 3.10.2020 nás čeká poslední ze 3 turnajů podporovaných americkým výrobcem golfového vybavení a hlavního partnera klubu WILSON STAFF.

Tento turnaj bude více "sportovní", než jak bývá zvykem u běžných komerčních nebo klubových turnajů. Většina z nich se totiž hraje s plným vyrovnáním hendikepů, což často odrazuje od účasti hráče s nižšími HCP, hlavně při rozdělení pouze do jedné nebo dvou kategorií. Federační a mistrovské turnaje se hrají zase úplně bez vyrovnání hendikepů a pokud u nich není limit maximálního HCP pro přihlášení, tak stejně hráče s vyšším HCP neosloví. Chceme vám tímto nabídnout sportovní turnaj, který bude zajímavý pro všechny!

Turnaj bude částečně zohledňovat hendikepy hráčů, ale pouze z 50% procent a bude se soutěžit ve 3 kategoriích, takže šanci na úspěch má opravdu každý. Nebudou chybět vložené soutěže Longest Drive a Nearest to the Pin a to hned 2x! Longest bude na jamkách 2 a 16 a nearest na jamkách 10 a 18.

K tomu se můžete těšit na velmi hodnotné ceny od partnera Wilson Staff, bagetu do hry, pomazánky na desítce a oběd po hře. 

Mělo by se i umoudřit počasí, tak doufáme, že vás turnaj osloví a zúčastníte se. 

Přihlásit se můžete ZDE nebo přímo na golfové recepci (golf@malevil.cz, 487762107)

KGC Malevil