Jídelní lístek

 

STUDENÉ PŘEDKRMY

Malevilský tatarák

míchaný našimi kuchaři, s domácím kečupem a topinkami

Uzený pstruh z místních sádek

s podmáslím, koprem, okurkami a chlebem

Rillettes, trhaná vepřová krkovice s cibulovou marmeládou

trhaná vepřová krkovice s cibulovoou marmeládou, okurkou, křenem, na opečeném chlebu

Kozí sýr z Farmy pod Ještědem

s červenou řepou, hroznem, ořechovým relishem a petrželovým olejem

TEPLÉ PŘEDKRMY

Brambory pečené v popelu

s farmářským tvarohem, uzeným máslem, smaženou cibulkou, pažitkou a rakytníkem

Lokše s trhanou kachnou

staročeská bramborová placka s hořčicovým vinegretem, jablečnou marmeládou a nakládanou ředkví

POLÉVKY

Kulajda

pošírované vejce, brambory, kopr a houby

Dle denní nabídky

SALÁTY

Farmářský salát

s kousky kuřecího masa, římským salátem, vejcem, slaninou, krutony a bylinkovým dipem

Listový salát s kozím sýrem

z Farmy pod Ještědem, s červenou řepou, olivami, cibulí a balsamico vinegretem

HLAVNÍ CHODY

Čerstvé tagliatelle

s kousky kuřete, červenou cibulí, cuketou, parmezánem a rukolou

Lužické fazole

s vepřovou krkovicí, klobásou, kachnou, tomaty, kořenovou zeleninou a smaženou cibulkou

Lužické fazole vegetariánské

s tomaty, kořenovou zeleninou na šalvěji a smaženou cibulkou

Pstruh z místních sádek

s pečenou karotkou, podmásím s kaytníkem, karotkovým pyré a chlebem

Hovězí hrudí

marinované v BBQ omáčce s cibulovou marmeládou, cuketou, s bramborem pečeným v popelu a jalapeños majonézou

Pečený vepřový bok

s uzenou panenkou se zelím, jablky, chlupatým knedlíkem a omáčkou demi-glace s rozmarýnem

Striplion steak 250g

s domácími hranolky, sezónní zeleninou a omáčkou se zeleným pepřem

Burger z vyzrálého hovězího

s domácím kečupem, čedarem, okurkou, alátem, cibulkou, hranolky, salátem coleslaw a bylinkovým dipem

Vuřty na pivě

s fazolemi, slaninou, kořenovou zeleninou, smaženou cibulkou a křenem

Vepřová žebra

marinovaná v BBQ omáčce se zeleninovým crudites, bylinkovým dipem a pečivem

Buffalo wings

marinovaná v medové BBQ omáčce s chipotle, zeleninovým crudites, bylinkovým dipem a pečivem

Houbové kroupové rizoto

s domácí ricottou, celerem, rukolou, a pošírovaným vejcem

Kuřecí prso

s dýňovým pyré, čočkovým salátem s koriandrem, dýňovým chutney a demiglace se zázvorem

Talíř pana Merleho ( pro dvě a více osob )

Mísa s kuřecími a vepřovými steaky, kuřecími křídly, pečenými vepřovými žebry, kebabčaty, grilovanou zeleninou a pečenými brambory

Celá pečená hsa nebo kachna ( S objednáním den předem )

Dostanete je s knedlíkem houskovým a bramborovým, zelím červeným a bílým.

DĚTSKÁ JÍDLA

Smažený kuřecí řízek

s bramborovou kaší a okurkovým salátem

Přírodní kuřecí řízek

s hranolky

Boloňské špagety

s masovou směsí v tomatové omáčce

Krupicová kaše

s kakaem a máslem

 

Jídelní lístek zobrazíte kliknutím ZDE

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

13.11. spouštíme na Malevilu veřejnou sbírku  výtvarných pomůcek  pro děti z dětského domova v Krompachu.  

 30.10. - 05.11.2017 Přijďte si pochutnat na dýňovém menu 

10.-12.11.2017 Pobytové balíčky i speciální menu

Vyjeďte z města a přijeďte si užít pohodu a klid do jedné z našich malevilských chalup.

Zobrazit všechny akce

Připravili jsme pro Vás zajímavé akce

Vánoce na Malevilu

ODMĚNA ZA VYSVĚDČENÍ

VELIKONOČNÍ ZAJÍČEK PRO DĚTI

II. MISTROVSTVÍ KLUBU NA FSG SIMULÁTORECH

Fotogalerie
Kontakty
  • Malevil s.r.o.
    Heřmanice v Podještědí 280
    471 25 Jablonné v Podještědí
Telefony

  • +420 487 762 760 - Recepce hotel
  • +420 736 489 142 - Recepce hotel 
  • +420 487 762 107 - Recepce golf
  • +420 487 762 761 - Restaurace
  • +420 775 888 364 - Event 
  • +420 487 762 036 - Fax

 

Design & Development by

Nahoru

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace