Novinky

BIRDIE PRO PLICNÍ HYPERTENZI

U příležitosti Mezinárodního dne plicní hypertenze připadajícího každoročně na 5. květen pořádá Sdružení pacientů s plicní hypertenzí (SPPH z. s.) s významnou podporou Evropské asociace pro plicní hypertenzi 2. ročník charitativního golfového turnaje Birdie pro plicní hypertenzi. Cílem je upozornit širší veřejnost na vzácné onemocnění, jakým plicní hypertenze je, a zlepšit tak obecnou osvětu. V průběhu turnaje bude současně probíhat doprovodný program pro pacienty (jimž funkční omezení nedovoluje provozovat náročnější fyzickou aktivitu). Záštitu nad turnajem opět převezme herečka Sabina Laurinová. Přihlaste se do turnaje s prima atmosférou a přijeďte strávit příjemný den do malebné krajiny Lužických hor do Heřmanic v Podještědí. Posílíte se nejen na těle i na duchu a ještě svou účastí podpoříte dobrou věc.

Přihlásit se můžete ZDE.

Vítězové obdrží věcné ceny a ručně vyráběné trofeje od českého skláře. Vložená soutěž společná pro muže i ženy: trouble shot (po turnaji) – puttovací soutěž s peněžitým vkladem 100 Kč /1 pokus. Vítěz/vítězka trouble shotu obdrží voucher na ubytování (nocleh se snídaní) v hotelu na Malevilu pro dvě osoby.

Poplatky:

nečlenové KGC Malevil: Green Fee 500 Kč + startovné 600 Kč, celkem 1100 Kč, členi KGC Malevil s volnou hrou a ČGK v denním limitu platí pouze startovné 600 Kč