Novinky

NOVINKY NA HŘIŠTI

Během letošní zimy a jara jsme provedli několik úprav a vylepšení na hřišti. Letošní mírná zima a nucená pauza kvůli uzavření venkovních sportovišť nám tyto práce usnadnila.

Jedním z hlavních cílů byla oprava cestiček na jamkách 4, 10 a 12. Jízda v buggy nebo s vozíkem již byla značně nepohodlná, proto jsme povrch strhli a nahrazujeme ho novým. Práce by měly být dokončené během příštího týdne. Nevyhovující byl také vjezd na první jamku z parkoviště, kde bylo hlavně po dešti bláto a kaluže. Tuto část jsme kompletně nahradili dlažbou a nový vjezd na hřiště již můžete využívat. Dlažbu jsme také dali pod všechny lavičky na hřišti, které jsou teď na každé jamce, vždy u pánského odpaliště. Okolí informačních kamenů, které se také nachází u pánských odpališť, jsme zkrášlili kůrou. Materiál z těchto prací jsme využili na zarovnání odvodňovacích kanálů, které byly na jamkách 1 a 2 a už vám nebudou komplikovat hru.

Opravili jsme také spodní desku krytého odpaliště, která se na některých místech prohýbala. Celé kryté odpaliště jsme natřeli, včetně boudičky s vydavačem míčů. Natřený je také plot u jedničky, všechny lavičky na hřišti a také dřevěná terasa u golfové recepce. Servisem prošly všechny sekačky, stroje a také všechna elektrická autíčka.

Doufáme, že vás tyto vylepšení potěší a zpříjemní vaše návštěvy Malevilu.