Novinky

MEMORIÁL JIŘÍHO MARŠÁKA

Vážení přátelé,

4.6.2020 nás nečekaně opustil náš dlouholetý člen a kamarád Jirka Maršák. Jirka byl nedílnou součástí malevilské historie a můžeme ho nazvat legendou. Na jeho počest jsme se rozhodli uspořádat golfový turnaj, z kterého bychom chtěli udělat tradici. Tento turnaj neslouží jako rozloučení s Jirkou, ale pozdrav Jirkovi, aby věděl, co pro nás znamenal. 

I přes svůj hendikep byl Jirka neskutečný sportovec a byl velmi společenský, proto bychom chtěli tento turnaj uspořádat tak, jak by se líbil jemu. Hlavní myšlenkou tohoto setkání proto bude především užít si příjemný den bez stresu, popovídat si s přáteli a užít si legraci.

Zveme vás tedy na MEMORIÁL JIŘÍHO MARŠÁKA, který proběhne 4.7.2020 a bude se hrát systémem Texas Scramble ve čtyřčlenných týmech. Po turnaji bude následovat posezení s grilováním v restauraci Back in Afrika a živou hudbou v podání kytaristy Vládi Málka. V rámci posezení proběhne i vyhlášení turnaje. Budeme moc rádi, když nebudete spěchat domů a zůstanete.

Své čtyřčlenné týmy včetně názvu týmu můžete přihlásit emailem na adrese golf@malevil.cz nebo přímo v golfové recepci. Pokud nedáte dohromady celý tým o čtyřech hráčích, tak nevadí, týmy zkompletujeme, aby byla alespoň většina po čtyřech. U týmů s alespoň třemi účastníky také prosíme o název týmu. Jirka byl členem paracyklistického týmu ČERNÍ KONĚ pro handicapované závodníky a tento název je vyhrazen pouze pro ně. Pro tuto neziskovou organizaci uspořádáme během turnaje dobrovolnou sbírku. Zároveň uvítáme i jakékoliv dary jako ceny do turnaje. V tomto případě kontaktujte předem manažera klubu emailem na adrese igor.cetl@malevil.cz.

Turnaj se bude hrát sytémem Texas Scramble s 50% vyrovnáním HCP a nebudou chybět vložené soutěže jako longest drive (jamky 2 a 16) a nearest to the pin (jamky 10 a 18). Hlavní cenou pro vítězný tým bude PUTOVNÍ POHÁR JIRKY MARŠÁKA, který nechává připravit ve sklárně jeho rodina. 

Přijďte vzdát hold Jirkovi, bojovníkovi s velkým srdcem!

KGC Malevil a Jirkova rodina