Novinky

BIKEGOLF CHAMPIONSHIPS 2016

Vážení přátelé golfu a cyklistiky,

zažijte  18. a 19. června na golfovém hřišti Malevil a v jeho okolí mimořádný víkend. Uskuteční se tu již 3. ročník BikeGolf Championships, mistrovství České republiky v golfu a jízdě na kole. Jedná se o unikátní závod, ve kterém účastníci nejprve v sobotu 18. června absolvují  krátkou trať v rámci tradičního MTB maratonu Malevil Cup, a to v délce 40 kilometrů, a v neděli pak odehrají na hřišti Malevil golfový turnaj na rány na 18 jamek. Výsledky se sečtou a z nich vzejde vítěz. Atraktivní je také soutěž tříčlenných týmů, která skýtá zábavnou strategii již při jejich sestavování, počítají se totiž pouze dva lepší výsledky v každé disciplíně, ten nejhorší se škrtá.

Tato akce je určena všem, kteří mají sportovního ducha, umí hrát golf a jezdit na kole. Netřeba přitom podávat mistrovské výkony! Trať dlouhá 40 kilometrů vede po zpevněných cestách, po asfaltu i terénem, ale není výrazně těžká (je určena pro horská kola). Protože cyklistická část se jede jako součást MTB Malevil Cupu, startující mají všechna práva a výhody běžného startujícího - zdravotní a pořadatelskou službu, měření časů a zpracování výsledků, technický servis, občerstvení v průběhu závodu a v cíli, startovní číslo, startovní balíček, mytí kol atd. Včas přihlášení – do 27. května - obdrží také pamětní tričko.

Členi KGC Malevil také neplatí plnou přihlašovací cenu pro celé mistrovství BikeGolf, která je ve výši 1690 Kč, ale pouze startovní poplatek ve výši 990 korun. V jeho rámci je zajištěno i celkové zpracování výsledků BikeGolf a občerstvení při golfovém turnaji.

Přihlásit se na závod je možné přes webové stránky závodu www.bikegolf.cz. Start cyklistického závodu je v sobotu 18. června na náměstí v Jablonném v Podještědí v 9.30, start golfového turnaje je na hřišti Malevil v neděli 19. června v 9.00. Čas z cyklozávodu je přepočítáván na rány, modelově cca každé 2 minuty ztráty na nejrychlejšího = 1 rána v golfu.

Veškeré informace naleznete na stránkách celé akce, www.bikegolf.cz, případně na telefonu 604 763 835.

Těšíme se na Vaši účast a nemějte obavy, že byste cyklistický závod nezvládli… I v minulých ročnících se účastnili jak vyložení sportovci, kteří 40 kilometrů ujeli za hodinu a půl, tak ryzí rekreační jezdci, kteří jeli přes tři hodiny i mnohem více. A všichni si BGCH vyloženě užili.

Není důležité vyhrát, ale užít si neobvyklý cyklogolfový víkend na Malevilu!

KGC Malevil